2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Ő is a baloldal nyakába varrja a szlovák kormányfő elleni merényletet.

„Mi, csepeliek a kettős gyilkosság óta tudjuk (, mire képes a baloldal. Szlovákia békepártiságával útban volt a pénz urainak is” – ez szerepel a Csepel II. Jézus Szíve Plébánia heti hirdetései között a nyolcadik pontban a Telex szerint.

"Velük csak három elnök mert ujjat húzni. Kettőt lelőttek, a harmadikat szemünk előtt tapossák a sárba. Az Első Világháború idején csak egy békepárti elnök volt, a magyaroké: gr. Tisza István. Tudjuk, kik, és miért lőtték agyon! Most nagyon fontos, hogy ne üljünk fel a hergelőknek” – áll a plébánia oldalán. Egyúttal arra kérik a híveket, hogy imádkozzanak érte. A hirdetések Kispál György aláírásával zárulnak.

Mindez egybecseng a magyar kormány üzenetével, miszerint Robert Ficora egy baloldali szimpatizáns lőtt rá múlt szerdán. Az eddig napvilágot látott információk alapján az elkövető, Juraj Cintula író valóban gyűlölte Robert Ficót, ugyanakkor ellentmondásos személyiség, korábban oroszbarát, radikális jobboldali tüntetéseken is feltűnt, valamint roma- és migrációellenes nézeteket is hangoztatott. A kormányfő túl van az életveszélyen, de továbbra is kórházi ápolásra szorul.

Jegyzetünket a témában itt olvashatja:

A témával foglalkoztunk a hét videójában is:    

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!