1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A budapesti demonstráción több bejelentést is tesz majd, így néhány részlet kiderül majd a pártról is, amellyel a júniusi EP- és önkormányzati választásra készül.

A NER-rel szembefordult ügyvéd ezt a hvg360-nak mondta. Arra a kérdésre, hogy bemondja-e a párt nevét, amit eddig gondosan titkolt, talányosan azt válaszolta: „Részben”.

Nagy nap lesz szombat?
Nagy nap lesz szombat?
Fotó: Izsó Márton Artúr

Azt viszont jelezte, hogy bejegyezték már a párt mellett szintén jogi személyként létrehozni tervezett egyesületet, amelynek a nevét lehet, hogy még pénteken, de az is lehet, hogy csak szombaton árulja majd el.

Magyar Péter Orbán Viktor és Márki-Zay Péter nyomában polgári körök 3.0-t is szervez tervei szerint. Modellje egy párt, egyesület és ernyőszervezet hármasára épül.

Beszélt arról is, hogy a szombati tüntetésen mellette négy felszólaló lesz még, köztük „meglepetésvendégek”. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!