2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A DK után a Mi Hazánk is Sulyok Tamás lemondását követeli.

Erkölcsileg méltatlanná vált Sulyok Tamás, mert a magyar föld idegen kézre játszásában vett részt – írja közleményében a Mi Hazánk Mozgalom, amely egyúttal azt is kijelenti, hogy Sulyok számára nincs más út, „az egyetlen elfogadható döntés a köztársasági elnöki címről való azonnali lemondás”.

Az államfővel szemben először Dobrev Klára, a DK EP-listavezetője fogalmazott meg vádat, miszerint egy köztörvényes bűnöző, aki ügyvédként pénzért játszott át magyar termőföldeket külföldieknek. Állítása szerint Szeged környékén összesen több mint ezer hektárnyi termőföld került strómanokon és úgynevezett zsebszerződéseken keresztül külföldiekhez, amiben három-négy ügyvéd játszott közre. Azért, hogy mindez ne legyen feltűnő, Dobrev elmondása szerint az ügyvédek segédkeztek egymásnak, más-más ellenjegyezte az ajándékozást, a kölcsönszerződést, a haszonélvezeti jogot stb. Dobrev állítása szerint a rendszer egyik kulcsfigurája Sulyok volt.

Még egy párt is követeli a lemondását
Még egy párt is követeli a lemondását
Fotó: MTI

A magyar föld osztrákoknak való kijátszásában vett részt, Ausztria tiszteletbeli konzuljaként. Ez a tevékenysége erkölcsileg vállalhatatlan! A kormány által a nemzeti egység megteremtésére kinevezett államfő az eredeti feladatával szemben ezzel ismét morális válságot okoz, hiszen részt vett a haza kincseinek korlátozott mennyiségben rendelkezésünkre álló erőforrásának, a magyar földnek az idegeneknek történő kiárusításában

– fogalmaz közleményében a Mi Hazánk, egyúttal a kormány szemére veti azt is, hogy Novák Katalin botránya után az utódjáról is botrányos dolgok derültek ki.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!