2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A megszokott szerdai nap helyett helyett már kedden kormányülést tart Orbán Viktor. A Karmelita kolostorból posztolt fotón meglehetősen gondterhelt arcú emberek alkotják a kormányfő stábját.

Meglepő módon nem szerdán, hanem már kedden kormányülést vezet Orbán Viktor a Karmelita kolostorban – derül ki a miniszterelnöknek kedden délután közzétett Facebook-posztjából.

A képen meglehetősen komor arccal ülnek a kormányfő emberei, az utóbbi hetek számukra kellemetlen ügyei, mint például a pedofilsegítő K. Endrének adott államfői kegyelem, valamint Magyar Péter színre lépése, színfalak mögötti ügyek kiszivárogtatása, illetve tömegrendezvényei alaposan megviselték a kabinet prominenseit.

Orbán Viktor nem is fűzött a képhez semmi részleteset, csupán ennyit:

„Kormányülés. Nekünk Magyarország az első!”

A kormányüléseket általában Kormányinfó is szokta követni. Az utóbbi hetekben ezek elmaradtak, ugyanis Gulyás Gergely kancelláriaminiszter műtéten esett át, lábadozása után csupán a múlt héten állt ismét munkába.

Továbbá az eddigi kormányszóvivő, Szentkirályi Alexandra is megvált posztjától, ugyanis a Fidesz színeiben száll harcba Budapest főpolgármesteri székéért. Őt a kormányszóvivői poszton egy másik hölgy, Vitályos Eszter váltotta.

Amennyiben lesz Kormányinfó, úgy azt természetesen percről percre fogjuk közvetíteni, valamint munkatársunk a helyszínen fogja feltenni kérdéseit.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!