1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Közös járőrszolgálatot látnak el a magyar és kínai rendőrök, erről állapodott meg Pintér Sándor kínai kollégájával február közepén. 

német Welt írt arról, hogy a megállapodás után Szerbiához közeli magyar városokban is megjelenhetnek kínai rendőrök - szemlézte a Telex.

A Belügyminisztérium (BM) a Telexnek megerősítette, hogy

„a két ország rendőrei a jövőben közösen láthatnak el járőrszolgálatot, ezzel is segítve a két ország állampolgárai és hatóságai közötti hatékonyabb kommunikációt, javítva a belbiztonságot és a közrendet.”

Az együttműködési megállapodás célja a BM szerinte a két ország idegenforgalmi területei biztonságának javítása a turisztikai csúcsidőszakokban, és általában a nagyobb tömegeket vonzó események alkalmával.

A megállapodás kritikusai attól tartanak az Euronews cikke szerint, hogy Kína a rendőrökkel Magyarországon is ellenőrizné az állampolgárait. Az nem titok, hogy a Kínai Kommunista Párt világszerte kémkedik polgárai után. A Safeguard Defenders emberi jogi szervezet 2022-ben derítette ki, hogy Kína illegális rendőrőrsök nemzetközi hálózatát működteti - írta a Telex.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!