1p

Kihallgatásra érkezik Magyar Péter az ügyészségre.

Meglátjuk, hogy a Polt-féle Ügyészség ma a valódi bűncselekménnyekkel kapcsolatos információimra kiváncsi, vagy egyelőre egy ellenem kreált ügyben akar-e kihallgatni. Ha valamiért nem jutna eszükbe a Völner-Schadl és társai ügyben kérdezni, akkor a kihallgatás végén jegyzőkönyvbe mondom, hogy kérem a tanúkénti meghallgatásomat abban az ügyben is - írta Magyar Péter a Facebook oldalán.

Legújabb kijelentései szerint a kormány már fél évvel az ügyészségi gyanúsítás előtt tudott a Schadl-Völner-ügyről. Értesülései pedig Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető minisztertől és Varga Judittól, a volt feleségétől származnak, aki akkor még igazságügyi miniszter volt az Orbán-kormányban. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!