1p

A Redditen arról írnak, hogy százezer forintot fizetnek, ha átjelentkeztél a Fidesz által megjelölt faluba. 

A Reddit-en egy kommentelő arról ír, hogy 100 ezer forintot fizettek a rokonának, ha átjelentkezik a szomszéd faluba, és ott behúzza az X-et a Fideszre. 

"Ezekután ne mondja nekem senki sem, hogy a szavazatszámlálókat nem tudja megvenni ott, ahol kell" - írja a meglehetősen indulatos kommentelő. Majd hozzáteszi:

"Tudom, rohadt abszurdul hangzik de egy évtized után még van ami meg tud lepni titeket a Fidesszel kapcsolatban? Nyugat-Magyarország, nagyon apró településről beszélünk. 100 ezer, a pénz a zsebében, 1 hete még én adtam neki pénzt kajára. Előre kifizették. Át kellett jelentkeznie és pár hónapig ott kellene bejelentve lennie. Ennyit várnak el tőle".

A kommenthez írt hozzászólások is figyelemreméltóak, különösen ez:

"Én megmondtam volna, hogy előre kérem a pénzt, aztán lefotóztam volna nekik, hogy az ellenzékre szavazok". 

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!