2p

A Márka Üdítőgyártó Kft. idei kapacitás- és egyben gyártástechnológiai fejlesztésének, valamint beruházásának következő lépése, hogy a portfólióját is bővíti. A vállalat gyártja legújabb alumíniumdobozos gépsorán és forgalmazza az Adrenalin energiaital-családot 2023. február 1-től.

„Ahogy a Márkáéban is, hiszünk a magyar brand-ek erejében és értékében. Büszkék vagyunk rá, hogy a Gyöngy üdítőital védjegye után, az Adrenalin brand is a portfóliónkba került.” – számol be Pécskövi Tibor ügyvezető és tulajdonostárs.

A vállalat gyártja legújabb alumíniumdobozos gépsorán és forgalmazza az Adrenalin energiaital-családot. Fotó: Facebook
A vállalat gyártja legújabb alumíniumdobozos gépsorán és forgalmazza az Adrenalin energiaital-családot. Fotó: Facebook

 A Gyöngy szénsavas üdítőitalaikat új köntösben, új ízekben és receptúrákkal indították útjukra az elmúlt időszakban a magyar FMCG piacon. Célkitűzésük, hogy az ismert energiaitalcsaládot is megújult formájában, mind belföldi, mind export piacaikon, disztribúciós hálózatuk segítségével sikeresen piacra dobják a jövő év elején.

„A termék- és csomagolásfejlesztés, valamint az arculattervezés a szerződéskötés óta stratégiaiból, szerelemprojektbe fordult át a munkacsoportunkban.” – egészíti ki Horváth Adrienn marketing igazgató.

Az új ízélményekhez új imidzset és egyben szlogent is párosítanak az új brand-tulajdonosok. Az Adrenalin energy drink arculatának és a csomagolásának tervezésre meghívásos tendert írt ki a Márka marketing csapata; a kiválasztott nyertes munkát pedig a győri RAW Agency nyújtotta be. A két cég először működik együtt, és mindkét fél maximálisan elhivatott, hogy új fejezetet nyissanak az energiaitalpiacon.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!