2p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nagy erőkkel oltották a talpfákat, de még kedd hajnalban is füst borítja a környéket.

Vasúti talpfák gyulladtak meg Budapest XIV. kerületében, Rákosrendező állomás Teleki Blanka utca felőli oldalán - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfő éjjel a honlapján. A Mávinform tájékoztatása szerint Rákosrendezőn nem közlekednek a vonatok.

Az OKF közleménye szerint egy 100 méter hosszú, 5 méter magas talpfarakás egy része gyulladt meg. A nagy erőkkel kivonuló fővárosi hivatásos tűzoltók két vízsugárral megkezdték az oltást.

A Mávinform tájékoztatása szerint a Budapest-Vác-Szob, a Budapest-Veresegyház-Vác és a Budapest-Esztergom vonalon jelentős késésekkel kell számolniuk az esti vonatokkal utazóknak.

Az esztergomi vonalon a vonatok Angyalföldig közlekednek és onnan is indulnak Esztergom felé. A szobi vonalon a vonatok csak Rákospalota-Újpestig közlekednek és onnan indulnak Vác, Szob, illetve Veresegyház, Vác felé.

A vasúti jegyeket és bérleteket elfogadják az M3-as metrón és a 14-es villamoson Rákospalota-Újpest-Angyalföld-Lehet tér-Nyugati pályaudvar közötti szakaszon - írta a Mávinform.

(MTI)

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!