1p

Sok ezer járat kimaradhat, rengeteg ember érintett.

A közelmúltban megtartott sztrájk méreténél nagyobb akcióra van kilátás most vasárnap és különösen hétfőn. A volénos szakszervezet szerint elfogadhatatlan volt Lázár Jánosék bérajénlata, még tárgyalási alapnak sem ekegendő. Ennek megfelelően a hét végén és a jövő hét elején megint nagy leállások lesznek. A szakszervezetei vezetők előzetes nyilatkozata szerint főleg hétfőn akár több mint 18 ezer járatnál lesznek kimaradások.

A budapesti agglomerációban közlekedő autóbuszokat is érinti vasárnap és hétfőn a Volánbusznál meghirdetett munkabeszüntetés - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel. Azt írták, a Volánbusz a sztrájk idején a jogszabályban foglaltaknak megfelelően biztosítja az elégséges szolgáltatást, ám egyes Budapest környéki "kék" járatok kimaradhatnak.

Az érintett járatok felsorolása a volanbusz.hu oldalon található, ahol megjegyzik: ha az autóbuszvezető nem vesz részt a munkabeszüntetésben, és felveszi a munkát, akkor a járat menetrend szerint közlekedik majd.


 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!