2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Noha a bezárások a brutális energiaárra hivatkozva történtek, ennek ellenére ezek a posták áprilisban sem fognak kinyitni – tudta meg Gödöllő polgármestere Fónagy János miniszterhelyettestől. 

Gémesi György Gödöllő polgármestere tett látogatást Fónagy János miniszterhelyettesnél a bezárt posták ügyében, miután a több mint 360 posta bezárása a Gödöllő-Máriabesnyő postát is érintette.

Noha a bezárások a brutális energiaárra hivatkozva történtek, ennek ellenére ezek a posták áprilisban sem fognak kinyitni – emeli ki a polgármester a látogatásán kiderült részleteket.

Akkor nyitják újra, ha az érintett település önkormányzata a teljes működési költség felét kifizeti – tudta meg Gémesi.

A teljes működési költségbe pedig a bérek, a rezsi, a bérleti díj, de még a pénzszállítás is beletartozik – hangsúlyozza.

Szomorú, dühös és csalódott vagyok – írja a polgármester Facebook-posztjában.

A bejegyzésben kiemeli – „egyrészt mert nem erről volt szó, a rezsi költség volt az ok először, másrészt mert a brutális rezsiemelkedés miatt csak néhány önkormányzat tudja ezt vállalni. Kérdés, hogy meddig.”

A polgármester számításai szerint ez több mint tízmillió forint Gödöllő esetében, amit az önkormányzati ciklus végéig, azaz 2024 októberéig biztosan folyamatosan fizetni kellene.

Tehát itt a végleges bezárás elhalasztásáról lehet szó.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!