2p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Magyar Péter állítólag már megkezdte a párt létrehozását és már a toborzásnak is nekilátott. 

Magyar Péter - Varga Judit volt igazságügyminiszter exférje - pártalapításon dolgozik - írja több saját forrására hivatkozva 444.hu

Pártot gründol Magyar Péter? Fotó: Magyar Péter Facebook-oldala
Pártot gründol Magyar Péter? Fotó: Magyar Péter Facebook-oldala
A portál szerint az elmúlt napokban Magyar azon dolgozott, hogy összehívjon egy kört, ami egy jövőbeli párt magja lehet. Elképzelhető, hogy már meglévő, bejegyzett kispártot keres magának, hogy az alapja lehessen egy új politikai tömörülésnek. A hétvégén sor is került egy találkozóra ezzel kapcsolatban és egyeseket már a belépésre buzdít Magyar Péter, ráadásul már az EP-választásokon is indulna. Úgy tudjuk, Simicska Lajos is szerepet vállalna ebben a formációban finanszírozóként. Erről Magyar Péter a lap kérdésére azonban azt mondta: „Simicska Lajos nem keresett, vele soha nem beszéltem.

A pártalapítási terveket azonban nem cáfolta. Közölte:

„Mindenképp szükség van egy olyan friss erőre, amely képes kontrollálni a jelenlegi hatalmat, ki tudja mozdítani az apátiából a jószándékú emberek millióit és képes a semmiből, egy új, más világot teremteni Magyarországon. Egy ilyen erő létrehozásáért szívesen dolgozom együtt minden becsületes honfitársammal. Most vagy soha"

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!