2p

Személyeskedő megjegyzéseket kapott a Tisza Párt alelnöke a minisztertől, pedig sok másról szívesebben hallott volna a Kormányinfón.

A Kormányinfón Gulyás Gergely többször is odaszólt a Tisza Párt alelnökének, korábbi jóbarátjának, Magyar Péternek. Továbbra is helytállónak tartja például "Poloska Péternek" nevezni, mivel titokban felvette a feleségével folytatott beszélgetést; a rendezvényein történő internetelérés-korlátozással kapcsolatos felvetés pedig Gulyás Gergely szerint nem rendészeti, hanem orvosi kérdés. Magyar Péter Kocsis Mátéval kapcsolatos kijelentéseit pedig úgy kommentálta Gulyás Gergely, hogy valamilyen erős kisebbrendűségi komplexus állhathat a háttérben.

Mindezek miatt már a Kormányinfó közben posztolt a Facebookon Magyar Péter, üzenve Gulyás Gergelynek. Szerinte a Miniszterelnökséget vezető miniszter lesüllyedt a rogáni-göbbelsi propaganda szintjére és személyeskedik, pedig másról kellene beszélnie - arról például, hogy  miként lett hazánk "az Unió második legszegényebb és legkorruptabb országa", mért rossz az egészségügy, az oktatás, a közlekedés, a gyermekvédelem helyzete, vagy épp miért nem emelik 2013 óta a családi pótlékot.

Magyar Péter szerint Gulyás Gergelynek el kell számolnia egyszer a lelkiismeretével és szégyellnie kellene magát.

A Kormányinfóról szóló tudósításunkat itt olvashatja:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!