1p

A Lidl-nél már elérték a karácsonyi zárvatartást, de általános boltzár is jöhet, már idén.

A Blikk kereste meg Bubenkó Csabát, az Egyenlő.hu „keresztény-szociális” szakszervezet elnökét. E szervezet kezdeményezésére döntött úgy a Lidl korábban, hogy december 24-én az összes magyarországi üzletét zárva tartja.

De itt nem állna meg Bubenkó Csaba, aki elmondta, hogy általános boltzárat szeretnének, és ezügyben már Nagy Mártonnak is írtak levelet. A beszélgetésből az is kiderül, hogy sem a kormány, sem a nagy boltláncok nem zárkóznak el a felvetéstől.

"Úgy tudom, a nagyobb kereskedelmi láncok nem zárkóznak el, de szeretnének valami garanciát arra, hogy egységesen nem nyitnak majd ki az üzletek. A kormányzat tud a felvetésről, már csak az a kérdés, hogy a kereskedelem képviselői egyezségre tudnak-e jutni. Akkor pedig már a mostani karácsonyra be lehet vezetni a változást”

- fogalmazott a szakszervezeti elnök.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!