2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az augusztus 20-ai nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzshöz napközben beérkezett információk alapján elmondható, hogy a vasárnapi Szent István-napi rendezvények rendben zajlottak és említésre méltó fennakadás nélkül véget értek - írta a testület vezetője a Facebook-oldalán vasárnap késő este.

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár beszámolója szerint a rendőrség vasárnap 22 óráig országosan 359 rendezvény békés lebonyolítását biztosította.

A budapesti központi eseményeket kiemelten nagy érdeklődés övezte, a programokon nap közben is és a tűzijáték alatt is több százezren vettek részt - közölte a nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője.

Nem volt fennakadás. Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Nem volt fennakadás. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

"Köszönjük a lebonyolításért felelős szervezőknek, a rendvédelmi szerveknek, az állami közreműködőknek és szervezeteknek, minden fellépőnek, kiállítónak, valamint a több százezer látogatónak, hogy hozzájárultak az idei Szent István-napi programsorozat biztonságos és sikeres lebonyolításához" - fogalmazott Kovács Zoltán.

Hozzátette: az augusztus 20-ai nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs ezzel befejezte munkáját.

(MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!