1p

Kerékpárútra is, lényeg, hogy pályázni kell.

Július 12-ig, péntekig pályázhatnak a kistelepülések út, híd, járda és kerékpárút építésére, felújítására - közölte a Miniszterelnökség szerdán. A Magyar falu program részeként az ötezer lélekszámú vagy az alatti települések pályázhatnak út, híd, járda és kerékpár forgalmi létesítmény építésére és felújítására. A pályázat keretösszege 5 milliárd forint.

A pályázatok a Magyar Államkincstár felületén keresztül, elektronikus úton nyújthatók be, és a pályázat benyújtását a megadott időpontig le kell zárni az elektronikus rendszerben. Út, híd és kerékpárút létesítésére vagy felújítására 45 millió forintra lehet támogatást igényelni, járdafejlesztésre 10 millió forintot. A beruházást a pályázati kiírás közzétételének napjától legfeljebb 18 hónap alatt, de legkésőbb 2025. november 13-ig be kell fejezni; egy pályázó kizárólag egy pályázatot nyújthat be - írták. (MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!