1p

A különböző közlekedési eszközöket "köti" össze a most átadott beruházás. 

Bicske intermodális csomóponti fejlesztésének első üteme 9,9 milliárd forintból valósult meg, a beruházást kedden adták át. 

Ágh Péter, az Építési és Közlekedési Minisztérium állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára emlékeztetett arra, hogy az országban az első, tömegközlekedési ágak közötti gördülékeny átszállást biztosító csomópont Kaposváron készült el 2022 novemberében, a bicskei a második. 

A bicskei fejlesztés első ütemében

  • rendezték az állomásépület körüli területet, ahol új autóbusz megállóhelyeket, autóbusz parkolókat és buszfordulót, két taxiállomást is kialakítottak,
  • 336 P+R parkoló és 172 fedett kerékpártároló épült, illetve meghosszabbították és akadálymentesítették a peronok megközelítését segítő gyalogos aluljárót.
  • A vasútállomástól nyugatra 1,3 kilométer hosszban új összekötő út létesült, amelyet 2022 decembere óta használhatnak a közlekedők, valamint új közrakodó épült a használatához szükséges vágányhálózattal együtt. (MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!