1p

De nem kell aggódni. Azt is megmondjuk, hol kell számítani az esti nyugalom megzavarására.

A Magyar Honvédség vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár Gripen pilótái 2023. október 24-én és 25-én délutáni és esti repüléseket hajtanak végre - derül ki a Honvédelmi Minisztérium közleményéből.

A repülés az éves kiképzési repülési tervnek megfelelően, a pilóták képzettségének fenntartása, illetőleg a légtérvédelem folyamatos biztosítása érdekében történik. A repülés során Kecskemét, Eger, Mezőkövesd, Tiszafüred, Tiszaújváros, Orosháza, valamint Békéscsaba térségében, 13:00 és 20:00 óra között előfordulhat a megszokottól eltérő nagyobb zaj- és hanghatás.

"A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát. A lakosság megértését és türelmét előre is köszönjük!"

- zárul a közlemény.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!