1p

Megint az unalomig ismételt tételeket mondogatta. A főtanácsadó meg elkezdte reklámozta a kormányzati füzetet.

Novemberben átlagosan 80 ezer forinttal több nyugdíjat kaphatnak a nyugdíjasok - mondta el újra a már hetek óta ismételgetett kormányzati üzenetet a pénzügyminiszter. Az állami MTI szerint ez Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója közösségi oldalán hangzott el. 

Varga Mihály most megint megerősítette, hogy "megvédik a nyugdíjasokat", novemberben 3,5 százalékpontos kiegészítő emelést hajtanak végre visszamenőlegesen. Így átlagosan 80 ezer forinttal többet kaphatnak az érintettek. Azt is újra elmondta, hogy januárban újabb, 6 százalékos emelés jön, februárban pedig a 13. havi ellátást is folyósítják.

A videóban Nyitrai Zsolt felhívta a figyelmet a nyugdíjasok számára készülő JóKor magazin őszi kiadására, amiben a nyugdíjkiegészítésről is írnak. A magazin valójában tömény kormányzati propaganda.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!