1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Közleményt adott ki a Patrióták Európáért, az elmúlt hetek európai politikai felforgása után hivatalosan is képviselőcsoporttá formálódott.

Az angol nyelvű tájékoztatás szerint a képviselőcsoport elnökévé Jordan Bardellát (Rassemblement National, Franciaország), első alelnökévé pedig Gál Kingát (Fidesz, Magyarország) választották. A többi alelnök Roberto Vannacci (Lega, Olaszország), Klára Dostálová (ANO, Csehország), Sebastiaan Stöteler (PVV, Hollandia), António Tânger Corrêa (CHEGA, Portugália), Hermann Tertsch (VOX, Spanyolország) és Harald Vilimsky (FPÖ, Ausztria). Anders Vistisen (Dán Néppárt, Dánia) lett a főpártelnök, Gerolf Annemans (Vlaams Belang) pedig a kincstárnok.

Jordan Bardella, a képviselőcsoport elnöke kijelentette:

a Patrióták Európáért reményt jelentenek az európai nemzetek azon több tízmillió polgárai számára, akiknek fontos az identitásuk, a szuverenitásuk és a szabadságuk. Hazafias erőként együtt fogunk dolgozni annak érdekében, hogy visszavegyük intézményeinket, és a politikákat nemzetünk és népeink szolgálatába állítsuk.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!