1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A kormánnyal nem szimpatizált, de egyedül cselekedett. 

A Guardian sajtóhírekre hivatkozva arról ír, hogy a szlovák miniszterelnököt szerda délután három lövéssel megsebző Juráj Cintula egyedül cselekedett. Matus Sutaj Estok, Fico belügyminisztere ugyanakkor arra utalgatott, hogy a férfi korábban részt vett kormányellenes tüntetéseken, nem értett egyet a kormány igazságügyi és médiapolitikájával, és a támadás előre megfontolt volt.

Estok ugyanakkor „magányos farkasnak” nevezte a gyanúsítottat, és kijelentette, hogy nem tartozott semmilyen politikai csoportosuláshoz, ezzel részben megcáfolva a magyar sajtó egyes, kormányközeli berkeiben is előszeretettel futtatott teóriákat.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!