1p

Mi legyen a pénzünkkel? Tegyük állampapírba? Részvénybe? Ingatlanba? Kriptóba?
A befektetésektől a vagyonkezelésig - újra itt a Klasszis Klub Live!

Jöjjön el személyesen, találkozzon neves szakértőkkel vagy csatlakozzon online!

2024. március 27. 17:00

Részletek és jelentkezés itt!

És mikor lesz 2000 forint egy ott kapható lángos?

Már nincs akadálya annak, hogy a Hungaroring Sport Zrt. újabb szerződést kössön a Forma–1 amerikai jogtulajdonosával, a Liberty Mediával, így 2032-ig biztosan marad a Magyar Nagydíj -  derül ki a csütörtök esti Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározatból. 

A határozat szerint a kormány felhívja a gazdaságfejlesztési minisztert, hogy tegye meg az ehhez szükséges intézkedéseket. A jöő évi futam jogdíja egészen pontosan 49 684 662,80 dollár lesz, ezt követően pedig évente két százalékkal fog növekedni ez az összeg.

Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnöke korábban több helyütt is azt nyilatkozta, hogy szerinte a Forma–1 mögött érezhető nemzeti konszenzus van, jól működik az esemény, egy tisztességes projektnek gondolják. Megismételte tobbször, hogy a pálya felújítása elengedhetetlen, a teljes közműrendszer cserére szorul.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!