1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

800 millió forintnyi támogatásra pályázhatnak a fesztiválszervezők 2024-ben.

Miután idén csupán 330 millió forintnyi támogatást tett elérhetővé a kormány a kulturális fesztiválok szervezői számára, a nyáron már a Magyar Fesztivál Szövetség is közleményben jelezte, hogy válságos helyzet alakulhat ki, és több évtizede megrendezett események halhatnak el a forráshiány miatt.

Az Economix vette észre, hogy a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) Kulturális Fesztiválok Kollégiuma a jövőre előirányzott, már eleve jócskán megemelt összeghez, 600 millió forinthoz képest is újabb 200 millióval emelte meg a 2024-ben megpályázható támogatások összegét.

Ezzel együtt tehát jövőre összesen 800 millió forint állami támogatáshoz juthatnak majd a fesztiválok szervezői.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!