1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

A Kormányinfón Patyi András érdemeit méltatták.

Várhatóan a parlament őszi ülésszakán kerül napirendre a Közigazgatási Felsőbíróság felállításáról szóló javaslat - ismertette a mai Kormányinfón az mfor munkatársának kérdésére Gulyás Gergely miniszter. Az új bíróság 2019 januárjában még nem tudja megkezdeni a működését Gulyás szerint, erre 2020 előtt nem lát esélyt.

Mint az mfor az elsők között megírta, az új intézmény élére Patyi Andrást nevezhetik ki. Patyi már lemondott rektori pozíciójáról a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, valamint elnöki tisztségéről a Nemzeti Választási Bizottságban. Gulyás az értesülések kapcsán arra hívta fel a figyelmet, hogy a bírósági csúcsvezetőkről nem a kormány, hanem a parlament dönt. Ezek után méltatni kezdte Patyi Andrást, akit közigazgatási ügyekben jártas szakembernek tart.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!