2018. augusztus 14. 11:37

A Kormányinfón Patyi András érdemeit méltatták.

Várhatóan a parlament őszi ülésszakán kerül napirendre a Közigazgatási Felsőbíróság felállításáról szóló javaslat - ismertette a mai Kormányinfón az mfor munkatársának kérdésére Gulyás Gergely miniszter. Az új bíróság 2019 januárjában még nem tudja megkezdeni a működését Gulyás szerint, erre 2020 előtt nem lát esélyt.

Mint az mfor az elsők között megírta, az új intézmény élére Patyi Andrást nevezhetik ki. Patyi már lemondott rektori pozíciójáról a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, valamint elnöki tisztségéről a Nemzeti Választási Bizottságban. Gulyás az értesülések kapcsán arra hívta fel a figyelmet, hogy a bírósági csúcsvezetőkről nem a kormány, hanem a parlament dönt. Ezek után méltatni kezdte Patyi Andrást, akit közigazgatási ügyekben jártas szakembernek tart.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.