<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az Opus Global egy új közbeszerzésen Jászfényszaru ivóvízellátásával kapcsolatos projektet nyert el. 

Az Opus Global Nyrt. eleget téve a rendkívüli tájékoztatás körében meghatározott kötelezettségének, arról tájékoztat, hogy nagyértékű közbeszerzést nyert el.

A közbeszerzés Jászfényszaru ivóvízellátását modernizálja. Fotó: FacebookA közbeszerzés Jászfényszaru ivóvízellátását modernizálja. Fotó: Facebook

Ezért az Opus Global Nyrt. közvetett tulajdonában álló Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. arról értesítette a Társaságot, hogy az ajánlatkérő NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság által kiírt „Jászfényszaru ivóvíz tervezés és kivitelezés KTVV4” elnevezésű közbeszerzési eljárásban a legjobb ár-érték arányt tartalmazó nettó 2 495 550 080 forint összegű ajánlatával nyertes ajánlattevő lett.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.