<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A kormány kitart a kisadók összevonása mellett, amely Veres János pénzügyminiszter szerint az adóegyszerűsítés és a jobb áttekinthetőség jegyében fogant adóváltoztatás.

A kormány kitart a kisadók összevonása mellett, amely az adóegyszerűsítés és a jobb áttekinthetőség jegyében fogant adóváltoztatás - mondta  Veres János pénzügyminiszter a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének keddi rendezvényén.

„Bár az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) nem támogatja  kisadók összevonását, a kormány továbbra is támogatja azt” - felelte Veres János az OÉT képviselőjének kérdésére.

A tervek szerint a szakképzési hozzájárulás, az innovációs járadék és a rehabilitációs járulék helyébe lép az  egységes adónem, amelynek alapja a korrigált nettó árbevétel - tette hozzá.

MTI/Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.