2010. november 8. 12:34

A vártnál erőteljesebben fejlődik az Axel Springer online üzletága, ezért a csoport hamarabb eléri azt a célját, hogy a bevételek fele a digitális tartalomszolgáltatásból származzon - fejtette ki a Magyarországon is jelen lévő társaság vezérigazgatója a Handelsblatt hétfői számában.

Mathias Döpfner elmondta: eredetileg azt tervezték, hogy az internetes forgalom legkorábban 2017-ben éri el a csoport bevételeinek a felét a 2009. évi 21 százalékot követően, de "jelenleg minden olyan dinamikusan fejlődik, hogy ezt a célt gyorsabban el tudjuk érni".

A kiadó már néhány éve az internetes szolgáltatás bővítésére koncentrál, mert itt lát jó növekedési lehetőségeket, miután az olvasók és a hirdetők is egyre inkább hátat fordítanak a nyomtatott sajtónak.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.