2p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

Az AP egy tweetben hozta nyilvánosságra, hogy a dél-koreai hadsereg szerint mire készülnek északi szomszédaik. A déliek hadserege közben szintén rakétázott.

A tweet szerint a dél-koreai hadsereg úgy értesült, hogy az északiak akár interkontinentális rakétát is kilőhetnek.

Az AP tweetje 

A helyzet egyre fokozódik, mert az északi hadseregnek van ilyen, akár az Egyesült Államok kontinentális részét elérni képes rakétája, és a vasárnap reggel végzett kísérleti robbantás szeizmikus adatai alapján immár hidrogénbombája is lehet. Ráadásul ez utóbbit állítólag rá is tudják szerelni a rakétáikra. 

A hír azután jött, hogy a dél-koreai hadsereg rakéta-éleslövészetet rendezett hétfő kora reggel, a gyakorlaton az észak-koreai nukleáris létesítmények elleni csapást próbálták el, írta a BBC nyomán a 444. A gyakorlat részeként a szárazföldről és a levegőből is indítottak rakétákat.

A gyakorlatot nem sokkal James Mattis amerikai védelmi miniszter Észak-Koreát "masszív katonai válasszal" fenyegető nyilatkozata után tartották. Mattis és a dél-koreai hadsereg is az északiak kísérleti nukleáris robbantására reagált. 

A robbantásokra Kína, az USA és Franciaország kemény hangú üzenetekben reagált, míg Oroszország inkább a tárgyalásokat favorizálná

via 444.hu 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!