<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A pézügyminiszter ígérete szerint a jövő évtől valós változások várhatók az adórendszerben, melynek forrásai részben a kiadások csökkentéséből erednek majd.

Érdemi adó- és járulékcsökkentést tervez a kormány 2009-től - mondta Veres János pénzügyminiszter pénteken Nyíregyházán sajtótájékoztatón, az MTI munkatársának kérdésére válaszolva.

Az érdemi változtatáshoz szükséges források a költségvetés kiadásának további mérsékléséből, az adórendszer szerkezeti átalakításából, a kedvezmények szűkítéséből és a feketegazdaság jelentős részének "kifehérítéséből" teremthetők elő - fejtette ki a tárca vezetője.

A miniszter hozzátette: számos javaslat született, s azokat sorra elemzi a kabinet, majd a végső javaslatot augusztus végén terjeszti a szociális partnerek elé.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.