2013. január 28. 10:53

Az év elején új vezető került a magyarországi Commerzbank Zrt. vállalati ügyfelekkel foglalkozó területének élére. Új munkakörében Fülöpné Bogdán Krisztina (44) a Commerzbank Zrt. vezérigazgató-helyettese is egyben, tehát közvetlenül Kozma Andrásnak (elnök-vezérigazgató) riportol.

A szakközgazdász és –üzemgazdász diplomával rendelkező szakember már több mint tíz éve a Commerzbank munkatársa. Legutóbb a Commerzbank AG prágai egységének vezérigazgató-helyettesi posztját töltötte be. Nemzetközi és szakmai tapasztalatának köszönhetően elsősorban az új üzleti modell csehországi bevezetése volt a feladata.

Most újra Magyarországon folytatja munkáját, ahol korábban a Cash Management & International Business terület vezetéséért felelt. Új pozíciójában feladatkörébe tartozik a nagy- és középvállalatokkal való helyi ügyfélkapcsolatok és vállalatfinanszírozási tevékenység további fejlesztése, és ezzel a Commerzbank Zrt. magyarországi tevékenységének erősítése. A banki vállalati ügyfélkapcsolatok területén szerzett sokéves tapasztalatát jól tudja majd hasznosítani új feladatkörében.

Férjezett, két gyermek édesanyja.

A Commerzbank Zrt. a Commerzbank AG 100%-os leányvállalataként 1993 óta van jelen Magyarországon, és kizárólag vállalati ügyfeleknek nyújt szolgáltatásokat. A budapesti központ mellett a banknak Kecskeméten, Miskolcon és Győrben van régióközpontja.

mfor.hu