TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2013. június 3. 12:19

A Magyarországi Volksbank Zrt. csatlakozott a növekedési hitelprogramhoz, a bank 20 milliárd forintos hitelkeretet kapott a kkv-szektor finanszírozására a Magyar Nemzeti Banktól (MNB) - tájékoztatta a pénzintézet hétfőn.

"A kapott hitelkerettel és a nagyon kedvező kamatfeltétellel ösztönözni tudjuk kkv-ügyfeleinket, akiket az elkövetkező években továbbra is az egyik legfontosabb üzleti partnereinknek tekintünk" - idézi a közlemény Axel Hummelt, a Magyarországi Volksbank Zrt. vezérigazgatóját.

A tájékoztatás szerint a Magyarországi Volksbank Zrt. a Sberbank Csoport tagja, s hamarosan felveszi a Sberbank nevet.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.