TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Magyar Nemzet szerint akár heteken belül is szert lehet tenni úgynevezett offshore cégre, mert egyre több hazai ügyvédi iroda és cég szakosodik ilyen típusú vállalkozások alapítására vagy már meglévő társaságok értékesítésére.

Az ügyfelek egy hosszú, néha több száz offshore céget is felsoroló listából választhatják ki, melyiket vennék meg.

Walde Zsolt szakjogász a Magyar Nemzetnek elmondta: a hivatalos iratokat két, legkésőbb négy héten belül átvehetik az újdonsült hazai cégtulajdonosok. A magyar irodák lényegében a külföldi partnereik által létrehozott offshore cégeket értékesítik idehaza. A külföldiek vállalják a cégalapítással járó adminisztratív feladatok elvégzését, s akár személyzetet és irodát is biztosítanak a megvásárolt társasághoz.

Az offshore cégalapítás lényege az, hogy egy üzletember egy olyan alacsony adókat alkalmazó államban hoz létre társaságot, ahol egyébként nem tevékenykedik. E vállalkozástípusnál egyetlen megkötés van: a cég az alapítás helyén nem végezhet gazdasági tevékenységet, ám a világ minden más pontján igen.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.