2010. december 9. 11:59

Minden eddigi rekordot megdöntött a Skoda autógyár értékesítése az idén novemberig: a Volkswagen csehországi vállalata 702,400 kocsit adott el világszerte az első tizenegy hónapban, 12,3 százalékkal többet az egy évvel korábbinál.

Csupán novemberben közel 16 százalékkal nőtt a forgalom 64 ezerre, elsősorban a kínai és oroszországi eladások bővülésének köszönhetően.

A társaság vezetése úgy látja, hogy az eddigi adatok alapján nagyon valószínű, hogy elérik az idei évre kitűzött célt, 750 ezer személyautó értékesítését.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.