TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Csődöt jelentett Nagy-Britannia legnagyobb gyermekruházati láncának számító Adams. A cég 3200 főt foglalkoztat és 271 boltot üzemeltet.

A csődbiztos elmondása szerint az amúgy is mostoha piaci körülmények támasztotta nehézségeket tovább súlyosbította, hogy a bankok egyre nehezebben adtak hitelt az utóbbi hónapokban - ez kényszerítette térdre a jól ismert kereskedelmi hálózatot.

A csődbiztos reményét fejezte ki az iránt, hogy találnak a bajba jutott cég számára vevőt, valószínűnek tartja azonban, hogy a nehéz gazdasági környezet miatt boltbezárásokra kényszerül a vállalat - közli a BBC.

Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.