2020. február 13. 23:20
-

Mondjuk ezt így olcsón megúszták.

Furcsa hack (vagy hekk) terjed a közösségi médiában, online hírportálok is áldozatul estek a gegnek, hogy 30 éves lett a Lauder Javne iskola. Lapcsaládunk valóban nem egy autentikus felület e "rémhír" terjesztésére, mindenesetre az informátorok makacsul állítják, hogy valóban befordult a nosztalgikus korba a nevelde. A lapszélen épphogy megfelelő szösszenetünk egy iskolai kezdeményezés célba érését szolgálja: ha velünk pipálható ki a projekt, már megérte. Várjuk a többi képzőhely hasonlóan kreatív kezdeményezését.

Bízunk benne, hogy olvasóink is hasonó empátiával fordulnak a Lauder Javne - reméljük, nem egyedülálló - kezdeményezéséhez.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.