TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
-

Mondjuk ezt így olcsón megúszták.

Furcsa hack (vagy hekk) terjed a közösségi médiában, online hírportálok is áldozatul estek a gegnek, hogy 30 éves lett a Lauder Javne iskola. Lapcsaládunk valóban nem egy autentikus felület e "rémhír" terjesztésére, mindenesetre az informátorok makacsul állítják, hogy valóban befordult a nosztalgikus korba a nevelde. A lapszélen épphogy megfelelő szösszenetünk egy iskolai kezdeményezés célba érését szolgálja: ha velünk pipálható ki a projekt, már megérte. Várjuk a többi képzőhely hasonlóan kreatív kezdeményezését.

Bízunk benne, hogy olvasóink is hasonó empátiával fordulnak a Lauder Javne - reméljük, nem egyedülálló - kezdeményezéséhez.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.