1p

"A Paks II. Atomerőmű projekt keretében a munkálatok az ütemterv szerint zajlanak" - közölte a Rosatom Central Europe Kft.

Az ellentétes hírek és feltételezések ellenére, amelyek a kiterjesztett szankciókról és Paks II. esetleges felfüggesztéséről szólnak, a Roszatom budapesti irodája közleményében kifejtette, hogy munkálatai „a terv szerint zajlanak”, és hozzátette, a "Roszatom mindig pontosan teljesítette és teljesíti az összes szerződéses kötelezettségét."

A cég tehát mindent megtesz a feltételezések eloszlatása érdekében, de nem kérdés, hogy az orosz-ukrán háború további eszkalálódása hatással lehetnek az ütemtervre. (MTI)

Minden hír az ukrán háborúról:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!