<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

"A Paks II. Atomerőmű projekt keretében a munkálatok az ütemterv szerint zajlanak" - közölte a Rosatom Central Europe Kft.

Az ellentétes hírek és feltételezések ellenére, amelyek a kiterjesztett szankciókról és Paks II. esetleges felfüggesztéséről szólnak, a Roszatom budapesti irodája közleményében kifejtette, hogy munkálatai „a terv szerint zajlanak”, és hozzátette, a "Roszatom mindig pontosan teljesítette és teljesíti az összes szerződéses kötelezettségét."

A cég tehát mindent megtesz a feltételezések eloszlatása érdekében, de nem kérdés, hogy az orosz-ukrán háború további eszkalálódása hatással lehetnek az ütemtervre. (MTI)

Minden hír az ukrán háborúról:

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.