TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

Szatmáry-Jähl Angéla lett a BKIK kereskedelmi tagozatának elnöke.

Szinte napra pontosan két éve sokat foglalkozott a sajtó azzal, hogy Szatmáry-Jähl Angélának vitás ügyek miatt távoznia kellett a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozatának éléről.

Szatmáry-Jahl Angéla Szatmáry-Jahl Angéla

Most újra posztot kapott a kamarában: a legutóbbi tisztújítás során őt választották meg a kereskedelmi tagozat elnökének. Vagyis visszatért.

A Szatmáry család több szálon kötődött, illetve kötődik újra a kamarai világhoz. A tagozati elnök fia, Szatmáry Kristóf egy időben elnökként irányította a BKIK-t, nem mellesleg pedig aktív politikai életet él. Országgyűlési képviselő és kormányzati tisztségeket is betöltött: 2011 és 2014 között államtitkár volt a Nemzetgazdasági Minisztériumban.

Szatmáry-Jähl Angéla anno lobbizott a vasárnapi boltbezárást célzó kormányzati kezdeményezés mellett. Az intézkedés rövid életűnek bizonyult, ezért a kormány visszakozott, és újra lehetővé tette, hogy vasárnap nyitva lehessenek a boltok.

Információink szerint a kamara és Szatmáryné között elmérgesedett viszony rendezésének részeként a tagozati elnök elállt a BKIK-val szembeni keresetétől.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.