2018. március 11. 07:27

Egyeztetést kezdeményeztek Keszthely vezetésével a B.my.Lake megrendezéséről.

Portálunk elsőként számolt be tegnap arról, hogy váratlan nehézséggel szembesültek a B.my.Lake fesztivál szervezői, mert a rendezvény helyszínéül kiszemelt város vezetése szerint náluk nincs helye ilyen jellegű eseménynek.

A Balaton Sound fesztivált is szervező csapat új kihívások elé néz A Balaton Sound fesztivált is szervező csapat új kihívások elé néz

Mindezt Manninger Jenő, a térség fideszes országgyűlési képviselője közölte egy Facebook-posztban. A politikus azt követően tette közzé véleményét, hogy egyeztetett a keszthelyi polgármesterrel, Ruzsics Ferenccel a városban tartandó fesztiválok forrásszerzési lehetőségeiről.

A két fideszes politikus a poszt szerint egyetértett abban, hogy az olyan elektronikus zenei fesztiválnak, mint a B.my.Lake, nincs helye a városban, a keszthelyiek más kulturális programokra kíváncsiak.

Azt is megírtuk, hogy állásfoglalásukkal a Tiborc István köreihez tartozó vállalkozók üzletét is ronthatják, a fesztivált ugyanis a Zala kempingben rendeznék. Ez a kemping pedig Hamar Endre ismerőse, üzlettársa kezében van. Hamar és Orbán Viktor veje, Tiborcz üzleti összefonódásairól pedig sokat cikkezett a sajtó.

A B.my.Lake szervezői a saját Facebook-oldalukon reagáltak tegnap este a történtekre. Mint írták, szervezőként ők is a közösségi oldalról értesültek az országgyűlési képviselő nyilatkozatáról, amely a keszthelyi polgármesterrel folytatott beszélgetése után jelent meg. Rögtön egyeztetéseket kezdeményeztek a város vezetésével az esetleges félreértések és felmerülő problémák tisztázására.

Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, hogy továbbra is a keszthelyi Zala kempingben készülünk megszervezni a B.my.Lake fesztivált, és rövidesen minden felmerült kérdést rendezni tudunk az önkormányzattal - közölték a szervezők.

A fesztivált korábban Zamárdiban rendezték, idén nyáron viszont új helyszínre kerülne a rendezvény. A szervezők a legerősebb nevek közé tartoznak a szakmában, referenciájuk közé tartozik a soproni Volt Fesztivál, vagy a Balaton Sound. Az augusztusban induló B.my.Lake tervezett fellépői közül már egy sor előadót is lekötöttek.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.