<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van esély arra, hogy még a hétvégén összeül a kabinet.

A VG.hu értesülései szerint nagy esély van arra, hogy a kabinet még ezen a hétvégén ülésezik, ha pedig nem, akkor legkésőbb a jövő héten viszont biztosan eldől a 480 forintos üzemanyag és a rögzített árú élelmiszerek sorsa.

A portál emlékeztetett arra, hogy Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a legutóbbi Kormányinfón úgy fogalmazott, hogy még az október elsejei határidő előtt döntenek az árstopokról.

Ezt szem előtt tartva a VG úgy véli,  nem kizárt, hogy a kabinet még ezen a héten megtárgyalja a kérdést, de az is benne van a pakliban, hogy majd csak a következőn. A portál értesülései szerint határozott esély van arra, hogy a kabinet még ezen a hétvégén, szombaton összeül.

(VG.hu)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.