<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nettó három milliárd forintos beruházás lesz Gödöllőn.

A húsvéti időszak sem múlt el győzelem nélkül Mészáros Lórinc gyermeinek családjában: megint nyertek egy közbeszerzést, ezúttal Gödöllőn, ahol a helyi Premontrei Apátság megrendelésére többfunkciós sportcsarnokot fognak építeni.

Mészáros Lőrinc gyermekei. Fotó: atlatszo.huMészáros Lőrinc gyermekei. Fotó: atlatszo.hu

Az uniós közbeszerzési értesítő szerint a győztes Fejér-B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt. nettó  3 091 456 408 forintot számlázhat majd. Az árat 70 százalékban vették figyelembe, kevéssé számított a jelentkezők alkalmassága. Egyébként a felcsúti milliárdos családi érdekkörébe tartozó vállalatnak mindössze egy kkv-val kellett versengenie. A szerződést már április 12-én megkötötték, de csak most tették közzé az eljárás eredményét. 

A kiírásból tudható, hogy a sportközpont épülete funkciójában és szerkezeteiben is három részre tagolható. A keleti sportpálya két emelet magasságú, részben földbe süllyesztett terét nagy fesztávú rétegelt-ragasztott fa tartókra ültetett lapostető fedi majd, a nyugati uszoda kétszintes tömegének fedése pedig részben vasbeton koporsófödémre, részben pedig rétegelt-ragasztott fa gerendákra szerkesztett magastetővel lesz megoldva. A két fő funkció között vasbeton födémre telepített lapostetővel fedett kiszolgáló funkciók kapnak helyet. 

Az első ütemben a teljes, összesen nettó 4515 négyzetméter hasznos alapterületű sportlétesítmény tartószerkezetei, külső szerkezetei (fedések, hő- és vízszigetelő szerkezetek, homlokzatburkolatok és nyílászárók - az uszoda nyílászárói ideiglenes elfalazással) készülnek el. Ebben az ütemben kiépül a nettó 1000 négyzetméter alapterületű multifunkciós sportpálya, és a hozzá tartozó nettó 270 négyzetméternyi kiszolgáló helyiségek, valamint az ezeket ellátó közlekedő és gépészeti helyiségek. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.