2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A digitális térben történő megjelenést tartja a legfontosabb feladatnak az új elnök.

Mohr Lajost, a Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatóját választották az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) új elnökének a szervezet közgyűlésén - közölte lapunkkal a szervezet.

A 47 éves közgazdász 1997-ben kezdte pályafutását a Generali-csoportban nyugdíjpénztári területen, 2001-től az önkéntes nyugdíjpénztár ügyvezetője, 2002-ben részt vett az Generali Egészségpénztár alapításában, 2006-tól pedig az Erste Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója. A szakember 2015-től tagja az ÖPOSZ elnökségének, 2022-től a nyugdíjpénztári tagozat elnöki pozícióját is betöltötte.

„Legnagyobb feladatomnak az önkéntes pénztári szektor digitális térben történő megjelenésének támogatását tartom. Kedvenc mottóm – amellyel minden előadásomat zárom – pedig az, hogy senki ne feledje, mindenki lesz nyugdíjas!”

– mondta Mohr Lajos.

A szakember megválasztására azt követően került sor, hogy május 14-i hatállyal lemondott elnöki tisztségéről Nagy Csaba, aki 2020-as megválasztása óta töltötte be ezt a pozíciót.

„A korszerű digitális technológiák hatékony alkalmazása az önkéntes pénztárak számára is megkerülhetetlen kihívás. Az ügyfelek elégedettségének javítása mellett ez abban is sokat segíthet, hogy az új nemzedéket, vagyis a legfiatalabbakat, a pályakezdő munkavállalókat és 30-as korosztályt is támogathassuk az öngondoskodásban, a mindennapok részévé téve a pénzügyi tudatosságot” – fogalmazott Kravalik Gábor, az ÖPOSZ főtitkára. „Az új elnök szakértelmére ezen a területen is számíthatunk” – tette hozzá.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!