TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Így tartja be az ígéretét?

Pár perce kaptuk a meghívót a következő Kormányinfóra, ám ezúttal nem a Kormányszóvivői Irodától jött üzenet, hanem a miniszterelnök sajtóirodájától, Havasi Bertalantól.

Orbán Viktor miniszterelnök Orbán Viktor miniszterelnök

A meghívó szerint a csütörtöki Kormányinfót ezúttal nem Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter prezentálja, hanem a kormányfő, Orbán Viktor.

Orbánon az elmúlt hetekben számon kérték, hogy ígérete ellenére nem állt a sajtó rendelkezésére 2018 végén. Könnyen lehet, hogy ezt hivatott pótolni a csütörtöki esemény, amely 10:30-tól kezdődik. Az eseményről természetesen tudósítunk.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.