2019. január 8. 18:28

Így tartja be az ígéretét?

Pár perce kaptuk a meghívót a következő Kormányinfóra, ám ezúttal nem a Kormányszóvivői Irodától jött üzenet, hanem a miniszterelnök sajtóirodájától, Havasi Bertalantól.

Orbán Viktor miniszterelnök Orbán Viktor miniszterelnök

A meghívó szerint a csütörtöki Kormányinfót ezúttal nem Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter prezentálja, hanem a kormányfő, Orbán Viktor.

Orbánon az elmúlt hetekben számon kérték, hogy ígérete ellenére nem állt a sajtó rendelkezésére 2018 végén. Könnyen lehet, hogy ezt hivatott pótolni a csütörtöki esemény, amely 10:30-tól kezdődik. Az eseményről természetesen tudósítunk.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.