<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Azután, hogy december 3. óta Koltay András a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke, most a hatóság Médiatanácsának elnökévé is kinevezték. 

Az  Országgyűlés Koltay Andrást a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa elnökévé, míg Bartóki-Gönczy Balázst a tanács tagjává választotta meg - áll a dokumentumban.

Dr. Koltay András, az NMHH elnöke mostantól a Médiatanács elnöke is. (Kép: nmhh.hu)Dr. Koltay András, az NMHH elnöke mostantól a Médiatanács elnöke is. (Kép: nmhh.hu)

Az NMHH honlapja szerint Koltay András jogász, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem egyetemi tanára. LL.M. (Master of Law) fokozatot szerzett 2007-ben a University College Londonon, korábban a strasbourgi Emberi Jogok Nemzetközi Intézetében szintén folytatott tanulmányokat. PhD-fokozatát 2008-ban szerezte a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi karán. Legfőbb kutatási területei a szólásszabadság, a médiajog és a személyiségi jogok kérdéseihez kapcsolódnak. 2018-tól elnöki kinevezéséig a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora volt, 2021. december harmadika óta pedig a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke.

Karas Mónika sem üres kézzel távozott

Az NMHH a 24.hu-nak küldött tájékoztatása alapján az NMHH korábbi elnöke jelentős összeget kapott végkielégítés és kártalanítás címén. Csak azért 35 millió forintra jogosult, mert egy évig nem helyezkedhet el a médiában. Részletek korábbi cikkünkben:

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.