2020. május 26. 10:50
mfor.hu

A tájékoztatót az egyre javuló járványhelyzetben is meg kell tartani, akkor is, ha most mindenki a jövő évi büdzsére figyel.

Közel 3000 milliárd forintos járványalapot tartalmaz Magyarország 2021-es költségvetésének tervezete, de a jövő zenéje helyett a ma ritmusát még mindig Müller Cecília és bandája üti. A csapat járványügyi sajtótájékoztatóját a büdzsé benyújtásának árnyékában is megtartják, a vírusinfó kiírás szerint 11 órától követhető élőben az M1 alábbi ablakában:

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.