1p

Csütörtökön - több nappal azután, hogy ellenzéki politikusok sürgették - nyomozást indított az ügyészség a Pagasus-ügyben.

A távirati iroda csütörtökön késő délután jelentette, hogy a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség - több feljelentés nyomán - jogosulatlan titkos információgyűjtés bűntettének gyanúja miatt nyomozást rendelt el az úgynevezett Pegasus-ügyben - tájékoztatta a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

A nyomozás feladata annak megállapítása, hogy történt-e és ha igen, milyen bűncselekmény - áll a Keresztes Imre főügyész által jegyzett közleményben.

A nap reggelén Gulyás Gergely kancelláriaminiszter a kormányinfón még hisztériánanevezte az ügyet. Még az ügyészségi vizsgálat bejelentése előtt azt mondta, hogy nem történt jogsértés, nem került sor jogellenes lehallgatásokra. Vagyis előre bemondta az eredményt.
 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!