<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

Siófokon, a vízparton jutott hozzá a Magyar Posta ingatlanához.

Hadházy Ákos független képviselő arról számolt be friss közösségi posztjában, hogy Rogán Antal kabinetfőnökének strómancége megvásárolta a Magyar Posta siófoki üdülőjét.

A mellékelt tulajdoni lap szerint a 3500 négyzetméteres telken egy 900 négyzetméteres üdülő áll. A képviselő a Posta hiretménye alapján közölte: 450 millió forintért adták el az ingatlant.

Újabb gyanús ügyre bukkant. Fotó: Facebook
Újabb gyanús ügyre bukkant. Fotó: Facebook

Mint írta, az "egyértelműen Rogán kabinetfőnökéhez köthető Monk Solutions Kft. ezután 1,2 milliárd hitelt kapott az akkor állami (most már Mészáros MKB bankjába olvadt) Budapest Banktól (emlékezzünk rá: Rogán felesége is a Budapest Banktól kapott 1,5 milliárd hitelt földvásárlásra). A telken hatalmas építkezés folyik, a 20 apartmanból, étteremből, csónakházból álló üdülőt gyakorlatilag teljesen elbontották és vadonatúj épületet húznak fel helyette."

Mellékelt egy korábbi Facebook-bejegyzést is, ami szerinte egyértelműen bizonyítja, hogy a Monk Solutions Kft. Nagy Ádámhoz köthető. 

A képviselő emlékeztetett: korábban arról is beszámolt, hogy ettől a cégtől bérli az egyik irodáját a végrehajtói kar, illetve ugyanők ugyanennek a cégnek adták el az egyik irodaházukat (a másikat pedig közvetlenül a kabinetfőnök cégének).