2p

Siófokon, a vízparton jutott hozzá a Magyar Posta ingatlanához.

Hadházy Ákos független képviselő arról számolt be friss közösségi posztjában, hogy Rogán Antal kabinetfőnökének strómancége megvásárolta a Magyar Posta siófoki üdülőjét.

A mellékelt tulajdoni lap szerint a 3500 négyzetméteres telken egy 900 négyzetméteres üdülő áll. A képviselő a Posta hiretménye alapján közölte: 450 millió forintért adták el az ingatlant.

Újabb gyanús ügyre bukkant. Fotó: Facebook
Újabb gyanús ügyre bukkant. Fotó: Facebook

Mint írta, az "egyértelműen Rogán kabinetfőnökéhez köthető Monk Solutions Kft. ezután 1,2 milliárd hitelt kapott az akkor állami (most már Mészáros MKB bankjába olvadt) Budapest Banktól (emlékezzünk rá: Rogán felesége is a Budapest Banktól kapott 1,5 milliárd hitelt földvásárlásra). A telken hatalmas építkezés folyik, a 20 apartmanból, étteremből, csónakházból álló üdülőt gyakorlatilag teljesen elbontották és vadonatúj épületet húznak fel helyette."

Mellékelt egy korábbi Facebook-bejegyzést is, ami szerinte egyértelműen bizonyítja, hogy a Monk Solutions Kft. Nagy Ádámhoz köthető. 

A képviselő emlékeztetett: korábban arról is beszámolt, hogy ettől a cégtől bérli az egyik irodáját a végrehajtói kar, illetve ugyanők ugyanennek a cégnek adták el az egyik irodaházukat (a másikat pedig közvetlenül a kabinetfőnök cégének).

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!