<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Siófokon, a vízparton jutott hozzá a Magyar Posta ingatlanához.

Hadházy Ákos független képviselő arról számolt be friss közösségi posztjában, hogy Rogán Antal kabinetfőnökének strómancége megvásárolta a Magyar Posta siófoki üdülőjét.

A mellékelt tulajdoni lap szerint a 3500 négyzetméteres telken egy 900 négyzetméteres üdülő áll. A képviselő a Posta hiretménye alapján közölte: 450 millió forintért adták el az ingatlant.

Újabb gyanús ügyre bukkant. Fotó: FacebookÚjabb gyanús ügyre bukkant. Fotó: Facebook

Mint írta, az "egyértelműen Rogán kabinetfőnökéhez köthető Monk Solutions Kft. ezután 1,2 milliárd hitelt kapott az akkor állami (most már Mészáros MKB bankjába olvadt) Budapest Banktól (emlékezzünk rá: Rogán felesége is a Budapest Banktól kapott 1,5 milliárd hitelt földvásárlásra). A telken hatalmas építkezés folyik, a 20 apartmanból, étteremből, csónakházból álló üdülőt gyakorlatilag teljesen elbontották és vadonatúj épületet húznak fel helyette."

Mellékelt egy korábbi Facebook-bejegyzést is, ami szerinte egyértelműen bizonyítja, hogy a Monk Solutions Kft. Nagy Ádámhoz köthető. 

A képviselő emlékeztetett: korábban arról is beszámolt, hogy ettől a cégtől bérli az egyik irodáját a végrehajtói kar, illetve ugyanők ugyanennek a cégnek adták el az egyik irodaházukat (a másikat pedig közvetlenül a kabinetfőnök cégének).

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.