Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Több budapesti apartmanhotelből bérlakásokat tartalmazó ingatlan lehet hamarosan – mondta munkatársunk, Mester Nándor a Trend FM ma reggeli adásában. A műsorban a kiskereskedelmi egységek menekülő útvonalairól és az irodák totális átalakulásáról is szó volt.

Új szereplő jelenhet meg Budapest és néhány vidéki nagyváros lakásbérleti piacán: az apartmanhotelekről van szó, amelyeket ugyanúgy sújt a turizmus drámai visszaesése, mint a más kategóriába tartozó szállodákat, de válságállóbbak lehetnek azoknál.

Apartmanhotel. A fotó illusztráció, forrás: depositphotosApartmanhotel. A fotó illusztráció, forrás: depositphotos

Az üzemeltetők viszonylag könnyedén átállíthatják ezeket lakóingatlanokká, hiszen hasonlatos a belső elrendezésük a lakóegységekéhez. Már vannak is ilyen próbálkozások és ahogy mélyül a válság, úgy lehet belőlük egyre több – mondta munkatársunk a rádió műsorában.

Kitért még a bezárásra vagy jelentős költségcsökkentésre kényszerülő üzletekre, bolthálózatokra, mint a válság által egyre jobban szétzilált kiskereskedelmi kategóriákra. Budapesten a hotelekhez hasonlóan ezeket is visszaveti, hogy hónapok óta érvényes a határzár és vélhetően az év végéig sem jöhetnek majd külföldiek, akik a bevásárlóutcákban lévő üzletek forgalmáénak a túlnyomó részét adják.

A beszélgetést itt hallgathatják meg teljes egészében:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.

 

Legyen Ön is előfizetőnk!

Előfizetőink naponta 4-6 egyedi, máshol nem olvasott,
minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, az első hónapban 390 forintért.