<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		
mfor.hu

Több budapesti apartmanhotelből bérlakásokat tartalmazó ingatlan lehet hamarosan – mondta munkatársunk, Mester Nándor a Trend FM ma reggeli adásában. A műsorban a kiskereskedelmi egységek menekülő útvonalairól és az irodák totális átalakulásáról is szó volt.

Új szereplő jelenhet meg Budapest és néhány vidéki nagyváros lakásbérleti piacán: az apartmanhotelekről van szó, amelyeket ugyanúgy sújt a turizmus drámai visszaesése, mint a más kategóriába tartozó szállodákat, de válságállóbbak lehetnek azoknál.

Apartmanhotel. A fotó illusztráció, forrás: depositphotosApartmanhotel. A fotó illusztráció, forrás: depositphotos

Az üzemeltetők viszonylag könnyedén átállíthatják ezeket lakóingatlanokká, hiszen hasonlatos a belső elrendezésük a lakóegységekéhez. Már vannak is ilyen próbálkozások és ahogy mélyül a válság, úgy lehet belőlük egyre több – mondta munkatársunk a rádió műsorában.

Kitért még a bezárásra vagy jelentős költségcsökkentésre kényszerülő üzletekre, bolthálózatokra, mint a válság által egyre jobban szétzilált kiskereskedelmi kategóriákra. Budapesten a hotelekhez hasonlóan ezeket is visszaveti, hogy hónapok óta érvényes a határzár és vélhetően az év végéig sem jöhetnek majd külföldiek, akik a bevásárlóutcákban lévő üzletek forgalmáénak a túlnyomó részét adják.

A beszélgetést itt hallgathatják meg teljes egészében:

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.