TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Naponta jelentkezik sajtótájékoztatóval Karácsony Gergely főpolgármester. Ma Tüttő Kata főpolgármester-helyettes is csatlakozott hozzá.

Karácsony ismételten azt kérte, hogy aki teheti, maradjon otthon, különös tekintettel a veszélyeztetett idősekre, valamint a rendszeres kézmosás fontosságára is emlékeztetett.

A sajtótájékoztató főbb pontjai:

  • hajléktalanellátás – megegyezés született a kormánnyal, így megtörténtek az előkészületek a budapesti hajléktalanszállók bővítéséhez, és esetlegesen a 14 napos karantént is tudják biztosítani majd;
  • a fővárostól üzlethelyiségeket és egyéb ingatlanokat bérlő, nehézségekkel küzdő cégek esetében dolgoznak annak megoldásán, hogy a bérleti díjat átütemezzék;
  • a közműcégek nem végeznek óraleolvasást a járványidőszakban;
  • a lomtalanítást felfüggesztették átmenetileg;
  • április 15-ig biztosan menni fog a távfűtés.

Karácsony Gergelyék holnap is tartanak sajtótájékoztatót. A tegnapi bejelentésekről itt írtunk részletesebben is. >>>

 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.