1p

A patikák és az illatszerboltok szembementek a trenddel. Komoly mínuszokról és kivételekről szól most A hét ábrája. 

A múlt év elég rosszul alakult az üzletekben: a kiskereskedelmi olló ugyanis nagyra nyílt. A forgalom volumene - leegyszerűsítve: a mennyiségi eladások - közel 8 százalékos csökkenését a forintosított forgalom majdnem 8 százalékos növekedése kísérte. Ez elég rossz kombináció, hiszen sokkal többért kevesebbet vásároltak a magyarok. 

Buksza - a Klasszis Média Lapcsoporthoz tartozó Mfor és Privátbankár mindennapi pénzügyekkel és kiskereskedelemmel foglalkozó szerkesztőségi blogja - most azt mutatja be A hét ábráján, hogy a friss adatok alapján a különböző bolttípusok közül melyek könyvelhették el a legjelentősebb visszaesést a forgalom volumene alapján. 

 

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!