<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		
		


		
		

De csak júniustól veszi át az elnöki teendőket.

Új elnöke lesz 2018 június elsejével a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának. Az mfor tegnapi értesülésének megfelelően a kamara ipari tagozatának elnöke, Csoltó Gábor kapott bizalmat a küldöttgyűléstől. Más jelölt nem volt.

Csoltó mandátuma a 2020-as küldöttgyűlésig szól.

Csoltó Gábor (forrás: blogstar.hu)Csoltó Gábor (forrás: blogstar.hu)

A saját akaratából távozó elnök, Krisán László 2018. május 31-ig őrzi meg mandátumát. Addig a kamara 2017-es mérlegének elkészítése lesz a dolga. A küldöttgyűlés arról is határozott, hogy Krisán ebben az időszakban csak az új elnök ellenjegyzésével gyakorolhatja mandátumát.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.