2018. április 17. 15:03

De csak júniustól veszi át az elnöki teendőket.

Új elnöke lesz 2018 június elsejével a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának. Az mfor tegnapi értesülésének megfelelően a kamara ipari tagozatának elnöke, Csoltó Gábor kapott bizalmat a küldöttgyűléstől. Más jelölt nem volt.

Csoltó mandátuma a 2020-as küldöttgyűlésig szól.

Csoltó Gábor (forrás: blogstar.hu) Csoltó Gábor (forrás: blogstar.hu)

A saját akaratából távozó elnök, Krisán László 2018. május 31-ig őrzi meg mandátumát. Addig a kamara 2017-es mérlegének elkészítése lesz a dolga. A küldöttgyűlés arról is határozott, hogy Krisán ebben az időszakban csak az új elnök ellenjegyzésével gyakorolhatja mandátumát.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.